Partner accountmanager (Type: Hunter)

We leven in een complexe tijd, in een wereld die morgen anders is dan vandaag. Deze veranderende wereld vraagt om een andere manier van denken, een andere manier van doen en van werken. Wij zijn bedrijf die organisaties nog beter wil laten functioneren in deze tijd bij het werven en servicen van klanten. We doen dit het liefst zo dicht mogelijk bij onze klanten. Hier ligt onze passie en ervaring. En we zijn op zoek naar mensen die deze uitdaging met ons aan willen gaan.

Het opzetten en uitbouwen van een partnerkanaal bij onze opdrachtgevers is één van onze specialiteiten.

Daarom zijn we per direct op zoek naar:
Partner accountmanager (Type: Hunter)
Buro88 zoekt een Business Developer pur sang

We zijn op zoek naar iemand die met ons een partnerkanaal verder uitbouwt. Hiervoor moet je een netwerker en sales man/vrouw pur sang zijn. Door jouw commerciële en pro actieve houding zorg je ervoor dat partners zich goed kunnen ontplooien en hun (omzet)doelstelling en groei kunnen realiseren; jij ‘bewerkt’ de partners om de commerciële doelstellingen te behalen voor hen, de klant en ons. Jouw creativiteit leidt tot nieuwe markten en kansen.

We zoeken een hands-on partner accountmanager die verstand en ervaring heeft van indirecte verkoop in de breedste zin van het woord. Als partner account manager ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig begeleiden, onderhouden en uitbouwen van de huidige partners/accounts. Ben je goed in het bedenken van oplossingen, die niet alleen creatief maar ook vooral resultaat gericht zijn, dan willen we heel graag dat je in gesprek komen!

Heb je…

- een hbo werk en/of denkniveau
- minimaal 3 jaar werkervaring
- bewezen ervaring en resultaten in direct en indirecte sales
- affiniteit met telecom en ICT

Kan je…

- mensen aansporen actief met diensten van de opdrachtgever aan de slag te gaan
- zelfstandig werken
- denken in oplossingen en mogelijkheden
- Meer dan gemiddeld goed de USP’s van een product over brengen; niet alleen bij een klant maar ook indirect; bij de verkoper.

Ben je…

- commercieel!
- Resultaatgericht
- Overtuigend
- Optimist
- Niet bang voor een afwijzing en heb je een sterke persoonlijkheid
- En…toe aan een volgende stap
Dan zou jij wel eens onze nieuwe collega kunnen zijn.

Wat bieden wij?

Je werkplek staat primair in hartje Amsterdam in het fantastische complex Spaces Vijzelgracht, in een ondernemende omgeving en waarbij hard werken en plezier op een goede manier samenkomen. Wij bieden een dienstverband voor het liefst 40 uur per week in een afwisselende en uitdagende functie in een professionele organisatie. Met kansen, doorgroeimogelijkheden en ontwikkelingsmogelijkheden voor hen die ambitie hebben.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jos Maassen via onderstaand e-mailadres of telefonisch op 020-5307100.

Solliciteren? Dat kan d.m.v. een mail met cv en motivatie naar jos@buro88.nl.
Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.